Skip to main content

Ik ben Luna en volg momenteel stage bij Woestijnvis. Ik heb het bedrijf leren kennen via het stage & studentenplatform Squire. Hoe heb ik dit aangepakt? Eerst moest ik mijn CV en een korte omschrijving van mezelf uploaden online. Vervolgens werd ik benaderd door Squire die me in contact brachten met een collega van Woestijnvis. Zij vroegen me om enkele kleine testjes te maken zodat ze mijn grafische skills konden inschatten. Dat bleek een goede match! In no time had ik dan ook mijn stageplek voor het komende jaar binnengehaald.

Hoe ziet jouw dag eruit?

Mijn werkdag begint om 10 uur en omvat een uitgebreide reeks taken, variërend van het ontwerpen van pakkende posters in Photoshop tot het bewerken van boeiende video’s met After Effects. Ik werk aan het bedenken van levendige geanimeerde logo’s en creëer boeiende content voor zowel Instagram als Facebook. Mijn dag eindigt om 18 uur. Deze stage biedt me een waardevolle kans om mijn vaardigheden aanzienlijk te verbeteren. Ik word omringd door getalenteerde grafische collega’s die altijd bereid zijn om me te ondersteunen en mijn vragen te beantwoorden.

Wat doet Woestijnvis?

Woestijnvis, opgericht in 1997, is dé Belgische bron van top-televisie en filmproducties. Gevestigd in Vilvoorde, België, schittert het in het creëren van geliefde programma’s zoals “De Slimste Mens ter Wereld,” “Man bijt Hond,” “De Mol,” en “Het Eiland.” Met internationale successen zoals “The Broken Circle Breakdown,” is Woestijnvis een creatieve krachtpatser die de Vlaamse televisiewereld heeft doen schitteren. Welkom in de wereld van entertainmentinnovatie!

Leuk weetje: De benaming Woestijnvis verwijst naar een blunder in Rad van Fortuin. In dit VTM-programma gaf een kandidaat met de letters W..ST..NV.S op de bordjes als antwoord “woestijnvis”. Dat moest “woestijnvos” zijn.

Woestijnvis stageplaatsen

Zoek jij zelf nog een stagiair of de ideale stageplaats?

Maak dan vandaag nog een account aan en start jouw queeste.