Skip to main content

Bij Squire streven we naar het creëren van waarde

Mijn stageplaats had het hoogtepunt moeten zijn van mijn studies, maar jammer genoeg draaide dit in realiteit anders uit. Tijdens mijn stage bleek er meermaals geen klik te zijn tussen mezelf en het bedrijf, mijn ambities werden niet geëvenaard met de opdrachten die ik kreeg.

Na die stageplaats nam ik mezelf voor om ervoor te zorgen dat elke student een stage volgt die echt een meerwaarde biedt voor zijn/haar ontwikkeling. Een stageplaats moet leerrijk en waardevol zijn, niet één of ander tijdverdrijf. Vandaar dat ik in het voorjaar van 2020 besloot om Squire uit de grond te stampen.

Bedrijven helpen zoeken naar een meerwaarde 

In het verhaal van Squire willen we ook bedrijven helpen met het aannemen van talentvolle studenten die passen bij hun bedrijf. Voor ondernemingen is het even goed niet eenvoudig om een stagiaire te vinden.

“Een waardevolle stage is het resultaat van student en bedrijf die elkaar versterken en aanvullen in dit verhaal. Dit is iets dat langs twee kanten moet komen.” – Nour-Saïd Sebaoui, oprichter Squire

Hoe biedt Squire de oplossing?

Bij Squire beschikken we over een platform dat bedrijven en studenten matcht op basis van verschillende zoekcriteria. Op die manier krijg je alleen bedrijven of studenten te zien die dezelfde richting uitkijken als jou.

Ontmoet onze squires

Zaakvoerder Squire

Nour-Saïd Sebaoui

Founder & Zaakvoerder

Laurent Janssens

Laurent Janssens

Project manager

Kristel Pire

Kristel Pire

Software engineer

Ivan Janssens de Varebeke

Ivan Janssens de Varebeke

Software engineer

Vincent Verbist

Vincent Verbist

Commercieel manager