Stagiair gezocht? Die vind je bij Squire!

Op zoek naar talentvolle stagiairs met veel goesting en ambitie?

Vind de geschikte stagiair voor jouw bedrijf
stagiair gezocht
Neem jouw voorsprong met Squire

Vind de stagiair die bij jouw bedrijf past

Heeft jouw bedrijf moeite om het juiste jong talent te bereiken waar je naar op zoek bent? Je hoeft voortaan niet af te wachten tot ze de weg tot bij jou hebben gevonden. In slechts enkele klikken kan je op zoek gaan naar de geschikte stagiair voor jouw bedrijf.

Squire zorgt ervoor dat het huren van standen op talloze jobbeurzen een relikwie uit het verleden wordt.

Van stagiair tot starter

Kampt je bedrijf met openstaande vacatures? Volgens ons is een stageplaats de ideale springplank voor young graduates richting een eerste job.

Investeren in stagiairs kan zeker en vast de moeite lonen. Jong talent bruist immers van de innovatieve ideeën en initiatieven. Bovendien kennen ze je bedrijf door en door en is een inwerkperiode niet meer nodig.

Van stagiair tot starter

Kampt je bedrijf met openstaande vacatures? Volgens ons is een stageplaats de ideale springplank voor young graduates richting een eerste job.

Investeren in stagiairs kan zeker en vast de moeite lonen. Jong talent bruist immers van de innovatieve ideeën en initiatieven. Bovendien kennen ze je bedrijf door en door en is een inwerkperiode niet meer nodig.

Het Squire E-book, alles over stagiairs !

 • Leer hoe je omgaat met de scholen van je stagiairs 
 • Ontdek hoe jij je stagiairs het beste introduceert met je bedrijf
 • Kom te weten hoe jij de energie van je stagiairs omzet in succesvolle projecten

Je bent in goed gezelschap

230
bedrijven gingen je voor

Hoe werkt het?

Maak een account aan en plaats zoveel stagevacatures als je wil

Zo kan je aangeven wat voor stageplaats jouw bedrijf te bieden heeft en kan je aan studenten laten weten dat jouw bedrijf op zoek is naar stagiairs. De vormgeving en de criteria van de stagevacature bepaal je volledig zelf.

Vind de stagiair die perfect bij je bedrijf past

Op basis van het profiel waarnaar jouw bedrijf op zoek is, kan je in ons ruime aanbod op zoek gaan naar studenten die hieraan tegemoetkomen.

Vind de stagiair die perfect bij je bedrijf past

Op basis van het profiel waarnaar jouw bedrijf op zoek is, kan je in ons ruime aanbod op zoek gaan naar studenten die hieraan tegemoetkomen.

Selecteer de perfecte match voor jouw bedrijf & kom in contact met elkaar

Je krijgt een lijst te zien van alle beschikbare stagiairs die voldoen aan jouw zoekcriteria. Vervolgens kies je de stagiair die perfect bij jouw bedrijf past.

Van welke scholen komen de studenten zoal?

Bij Lemon Companies werken wij op zeer regelmatige basis met stagiair(e)s. Het is voor bedrijven niet altijd gemakkelijk om de juiste stagiair(e)s te vinden. Dankzij Squire hebben we de mogelijkheid om de juiste stagiair(e)s voor de juiste vacature te vinden op basis van een aantal criteria. Het platform is overzichtelijk en heel gebruiksvriendelijk. Een absolute aanrader voor bedrijven die op zoek zijn naar een stagiair(e) die bij hen past.

Sven Van RoyCommercial Director, Lemon Companies

Wij hadden bij SOD.DEL enkele vacatures open staan voor stagiaires. Echter vonden wij niet de geschikte profielen waarnaar wij op zoek waren. Dankzij Squire hebben we onze vacatures in een sneltempo kunnen invullen. We konden specifieke studenten targetten en hadden quasi direct verschillende matches. Wij gebruiken Squire nog regelmatig en zijn heel tevreden van de service die ze leveren aan de gebruikers van het platform.

Adriaan MertensCommercial Manager, SOD.DEL

Squire zorgt ervoor dat onze zoektocht naar stagiaires heel vlot verloopt. Het is een overzichtelijk platform waarmee we op basis van afstudeerrichtingen de juiste stagiaires kunnen vinden. Tevens levert het team van Squire een topservice. Ik raad het platform aan, zowel aan grote bedrijven als aan KMO's. Vaak hebben KMO's moeilijkheden met het vinden van stagiaires, Squire zorgt ervoor dat dit verleden tijd is.

Maïthé Van den MaegdenberghCommunity Manager, Road 21

Ik neem op regelmatige basis stagiaires aan die ons team versterken en een onvergetelijke ervaring opdoen. Ik vind het jaarabonnement hiervoor enorm praktisch. Ik betaal een vaste prijs op jaarbasis, ongeacht het aantal stagiaires dat ik aanneem. Dit is voor mij een voordeel ten opzichte van de alternatieven.

Ruben BaestaensZaakvoerder, Are Agency

Het platform is heel gebruiksvriendelijk. Ik vind het goed dat je niet gebonden bent aan studenten van één school, wat wel vaak het geval is. Op Squire zijn scholen vertegenwoordigd uit alle hoeken van het land. Je hebt bijgevolg een breder aanbod waar je een stagiaire kan vinden die past jouw specifieke wensen en noden.

Stijn Van DaeleFounding Partner, Stretch Innovation

Door gebruik te maken van Squire heb ik op een snelle en efficiënte manier de juiste stagiaires gevonden voor Simba. Ik kon specifiek targetten op bepaalde studierichtingen, waardoor ik de juiste stagiaires gevonden heb. Dit vind ik het voordeel van het platform, ik krijg enkel studenten voorgesteld waarnaar ik op zoek ben.

Alexander De LeeuwProject Manager, Simba Service

In slechts enkele klikken stelde het platform mij een hele lijst met potentiële stagiaires voor. Dankzij mijn premium abonnement kon ik alle documenten en cv's raadplegen om op deze manier de juiste keuze te maken. Het platform is zeer gebruiksvriendelijk en een echte aanrader voor kleinere bedrijven die moeite hebben met het vinden van goede stagiaires.

Gil De BackerSales and Business Development, Rond

Squire is ...

Risicoloos

Maak gerust eerst een proefritje. We hanteren namelijk een freemium-model. Geen stagiairs gevonden? Niks betalen.

Efficiënt & gebruiksvriendelijk

Door het eenvoudige ontwerp van ons platform kan je in slechts enkele klikken op zoek naar de volgende stagiair van jouw bedrijf en bespaar je kostbare tijd uit.

Een nieuwe manier van talent aanwerven

Plaats je stagevacatures op Squire en wie weet wordt jouw volgende stagiair wel de volgende werknemer van jouw bedrijf. Goedkoop en efficiënt talent aanwerven.

Vaak gestelde vragen

Hoeveel betaal ik als bedrijf voor het gebruik van Squire?

Op basis van ons freemium-model kan je als bedrijf (beperkt) gratis gebruik maken van Squire. Volstaat freemium niet om tegemoet te komen aan de behoeften van jouw bedrijf? Dan kan je gemakkelijk upgraden naar premium, waarvoor je per maand of per jaar respectievelijk € 99 of € 699 betaalt. Je hebt geen kredietkaart nodig om een account aan te maken.

Meer info vind je hier.

Maakt het uit aan welke hogeschool/universiteit studenten verbonden zijn?

Nee, evenals welke studierichting ze volgen of in welke sector ze een stageplaats zoeken. Iedereen is welkom om gebruik te maken van ons platform.

Van welke studierichtingen kan ik zoal studenten zoeken?

We proberen Squire zo toegankelijk mogelijk voor zo veel mogelijk studenten te maken. Op het platform zelf kan je jouw zoekcriteria verder verfijnen naargelang het profiel waarnaar jouw bedrijf op zoek is. Bijvoorbeeld: Bedrijfsmanagement > Marketing ; IT & Software > Cloud Computing

Een kort overzicht van studierichtingen die je op Squire kan vinden:

 • Agro- en Biotechnologie
 • Audiovisuele technieken
 • Bedrijfsmanagement
 • Biomedische laboratoriumtechnologie
 • Bouw industrie
 • Chemie
 • Communicatiemanagement
 • Educatieve opleiding
 • Elektromechanica
 • Grafische en digitale media
 • Horecamanagement
 • IT & Software
 • Muziek
 • Opvoeder
 • Psychologie
 • Sociaal werk
 • Vastgoed
 • Zorgsector

Wat is een match?

Interessante potentiële stagiair(e) tegengekomen op het platform? Dan kan je laten weten dat je geïnteresseerd bent.

Vice versa kan een student aangeven dat hij/zij geïnteresseerd is in jouw bedrijf.

Zijn beide partijen in elkaar geïnteresseerd? Dan is er een match en kan je met elkaar in contact komen.

Kan ik een match met een student ongedaan maken?

Te snel of per ongeluk gematcht met een student? Geen probleem, matches kunnen eenvoudig opgeheven worden.

Kan ik ook buitenlandse stagiairs (Erasmus) via jullie platform vinden?

Momenteel bieden we dit (nog) niet aan. Na verloop van tijd zullen we ook buitenlandse stages ondersteunen vanuit ons platform.

Maak nu een account aan & ontmoet jouw volgende stagiair