Skip to main content

Kort woordje

Hallo allemaal,

Ik ben Mariam, een enthousiaste marketingstudent aan de AP Hogeschool, momenteel in het laatste jaar van mijn bachelor. Ik wil graag mijn opwindende stage-ervaring delen die ik heb opgedaan tijdens mijn verkoopmanagementvak bij Squire, een bedrijf dat zich richt op het helpen van studenten bij het vinden van de perfecte stageplaats.

Mijn reis begon met een grondige zoektocht naar een stageplek die niet alleen mijn studierichting omvatte, maar ook een platform bood om mijn theoretische kennis in de praktijk te brengen. Gelukkig vond ik mijn weg naar Squire, een bedrijf dat niet alleen gericht is op het verbinden van studenten met bedrijven, maar ook op het creëren van een ondersteunende gemeenschap voor stagiairs.

Squire

Squire heeft een indrukwekkend netwerk van bedrijven die op zoek zijn naar gemotiveerde studenten zoals jij en ik. Ze begrijpen de uitdagingen van het vinden van de juiste stageplek en staan klaar om te helpen.

Een typische dag

Mijn dagelijkse avontuur begon om 09.00 uur met een overleg met Nour, waarin we de planning voor de dag doornamen. Deze ochtendvergaderingen waren van onschatbare waarde voor een soepele communicatie binnen het kantoor. Wat ik vooral waardeerde, was de familiaire sfeer die tijdens de lunchpauze tot uiting kwam. Dankzij de sterke teamband deelden we vaak gezamenlijk lunch, zowel binnen als buiten het kantoor.

Mijn verantwoordelijkheden omvatten het ontwikkelen van een marketingstrategie voor Squire, gericht op het bereiken van bedrijfsdoelen door middel van marktonderzoek, doelgroepanalyse en promotiecampagnes. Ik kreeg ook de kans om deel te nemen aan salesgesprekken, wat mijn inzicht in professionele verkoopprocessen aanzienlijk verbeterde. Daarnaast was ik verantwoordelijk voor het dagelijks creëren van content voor onze social media kanalen, omdat ik begreep hoe cruciaal dit is voor effectieve marketing.

Hoogtepunt

Een van de hoogtepunten van mijn stage was het in contact komen met influencers. Het was opwindend om met hen te communiceren en te zien hoe zij kunnen bijdragen aan het succes van een bedrijf. Ik kijk uit naar de resultaten van deze samenwerkingen!

Conclusie

Kortom, mijn stage bij Squire was een onschatbare leerervaring. Ik kon niet alleen mijn theoretische kennis in de praktijk brengen, maar heb ook een waardevolle bijdrage kunnen leveren aan het succes van Squire, zelfs al was het voor een korte periode. Voor elke student die op zoek is naar een stageplaats en waarde hecht aan een ondersteunende en inspirerende omgeving, beveel ik Squire van harte aan!

Squire affiche studente stage stageplaats succesvol

Zoek jij zelf nog een stagiair of de ideale stageplaats?

Zoek jij zelf een stagiair of de ideale stageplaats?

Maak dan vandaag nog een account aan en start jouw queeste.