Skip to main content

In dit succesverhaal van Squire, deelt Robbe zijn stage ervaring bij OBS Solutions: Een bedrijf dat specialiseert in het combineren van hoge kwaliteit consulting en kostenefficiënte oplossingen met exclusieve toegang tot Odoo S.A. specialisten.

Hoe ziet jouw dag eruit?

Mijn dagen als stagiaire bij OBS Solutions zijn allesbehalve saai en eentonig. Ik krijg de kans om verschillende marketing gerelateerde taken en opdrachten uit te voeren, waardoor ik mij constant kan ontwikkelen en groeien in mijn rol.

Een van de taken waar ik mij op heb gericht is het analyseren van data met Piwik. Dit soort werk is voor mij ontzettend interessant omdat het mij de mogelijkheid geeft om dieper in te gaan op de data en de cijfers te begrijpen. Daarnaast heb ik ook veel copywriting opdrachten voltooid en ben ik verantwoordelijk geweest voor het creëren en evalueren van content.

Wat deze stage zo speciaal maakt, is de mogelijkheid om contact te hebben met klanten. Samen met Max, de CEO van OBS Solutions, heb ik meerdere klanten bezocht en hebben we meetings bijgewoond. Hierdoor heb ik waardevolle informatie verzameld die mij in staat stelde om bijvoorbeeld een Buyer Persona te creëren.

Naast het gevarieerde takenpakket is deze stage ook een geweldige kans om je Engels kennis te testen. Het marketingteam vanuit Duitsland staat rechtstreeks met ons in contact, waardoor ik mijn taalvaardigheid dagelijks kan verbeteren.

Maar wat deze stage echt fantastisch maakt, is de werksfeer. Bij OBS Solutions voel ik me echt onderdeel van het team en word ik gewaardeerd om mijn inbreng en prestaties. Ik heb mezelf nooit als een “stagiaire” gevoeld, maar eerder als een volwaardig lid van het team. Het is geweldig om waardering en erkenning te krijgen voor het werk dat ik lever.

Kortom, mijn tijd bij OBS Solutions is een geweldige ervaring. Ik kan deze stage ten zeerste aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een gevarieerde, uitdagende en plezierige stage in de marketingsector.

Wat doet OBS Solutions?

OBS Solutions helpt bedrijven te digitaliseren en automatiseren.
Zij begrijpen hoe vervelend en tijdrovend het kan zijn om de dagelijkse bedrijfsprocessen bij te houden, zoals facturatie, CRM en andere administratieve zaken. Daarom bieden zij bedrijven de mogelijkheid om deze processen te vergemakkelijken en te stroomlijnen door het gebruik van Odoo-software.

OBS Solutions is partner van het bedrijf Odoo en met deze software bieden zij de beste oplossingen op het gebied van digitalisering en automatisering.

Hun doel is om klanten te helpen bij het optimaliseren van hun bedrijfsprocessen, zodat ze meer tijd kunnen besteden aan de belangrijke zaken van hun bedrijf. Ze zijn gespecialiseerd in het implementeren van Odoo-software en het bieden van uitstekende ondersteuning om ervoor te zorgen dat de software naadloos werkt voor hun klanten.

En dit allemaal met een persoonlijke aanpak waarin de behoeften van de klant volledig centraal staan.

Succesverhaal OBS Solutions. Foto van Robbe en zijn collega's

Zoek jij zelf nog een stagiair of de ideale stageplaats?

Maak dan vandaag nog een account aan en start jouw queeste.

Het succesverhaal van OBS Solutions is slechts één van de velen die we hebben. Laat je verder inspireren en ontdek hoe ook jij je dromen kunt waarmaken!