Skip to main content

Hoe ziet jouw dag eruit?

Om te beginnen zal ik vertellen dat er geen vast dagschema is. Iedere week is anders. Soms is het een week meer op kantoor, vaak in de winkel of winkels verhuizen. Vanaf dag 1 van de stage was ik zelf verantwoordelijk voor mijn eigen taken. Het takenpakket is na een tijdje groter geworden. Verantwoordelijkheidszin is dus zeer belangrijk. Vragen mag ik wel steeds stellen en daardoor leer ik iedere dag bij.

Zo gaat een kantoordag:

Tegen 10u00 begin ik op kantoor in Schilde. Daar kruip ik met mijn computer in een binnenzwembad dat omgetoverd werd tot bureau. Zo zit je op ooghoogte met het gras buiten. Dan werk ik mijn mails bij en start ik aan een van de taken op het lijstje. Er zijn deadlines maar over het algemeen projecten die wat langer duren en daarin kies ik zelf de volgorde. Meestal zijn dit foto’s of beschrijvingen toevoegen aan de webshop en de website zelf onderhouden. Het kunnen ook nieuwsbrieven zijn of statistieken maken. Verder is het de sociale media onderhouden, op voorhand ontwerpen, contentplanningen maken en inplannen of live plaatsen. Idealiter maak ik zelf ook de content wanneer ik in de winkel sta.

Bij CDKN kan je terecht als je fan bent van variatie en een positieve attitude hebt.

Wat doet CDKN Conceptstore?

CDKN Conceptstore opent pop-upwinkels in shoppingcentra en op andere populaire locaties. Daar verkopen we producten zoals kleding, accessoires, voeding, cosmetica, bedlinnen en andere toffe zaken van meer dan 200 verschillende ondernemers. Zo hebben zij die geen winkel kunnen/willen openen de luxe om toch te verkopen. Wij voorzien fysieke winkels en een webwinkel, personeel en platformen op sociale media.

Om te beginnen zal ik vertellen dat er geen vast dagschema is. Iedere week is anders. Soms is het een week meer op kantoor, vaak in de winkel of winkels verhuizen. Vanaf dag 1 van de stage was ik zelf verantwoordelijk voor mijn eigen taken. Het takenpakket is na een tijdje groter geworden. Verantwoordelijkheidszin is dus zeer belangrijk. Vragen mag ik wel steeds stellen en daardoor leer ik iedere dag bij.

Zoek jij zelf nog een stagiair of de ideale stageplaats?

Maak dan vandaag nog een account aan en start jouw queeste.