Skip to main content

Bij Squire draait alles om het realiseren van dromen en het creëren van kansen. Ons verhaal begint met een persoonlijke ervaring, een stage die niet voldeed aan verwachtingen, en een belofte aan onszelf om te zorgen dat elke student een onvergetelijke stage-ervaring heeft, vol groei en betekenis.

De inspiratie voor Squire kwam voort uit de wens om stages te transformeren van slechts een verplichting naar een waardevolle en verrijkende reis. We geloven dat stages moeten dienen als een springplank voor toekomstige carrières, niet als een sleur. In het voorjaar van 2020 hebben we Squire opgericht om deze visie werkelijkheid te maken.

Bij Squire gaan we verder dan alleen het verbinden van studenten met bedrijven. We streven ernaar bedrijven te helpen bij het vinden van getalenteerde studenten die naadloos passen bij hun bedrijfscultuur en doelen. Het is een tweezijdige inspanning waarbij zowel studenten als bedrijven elkaar versterken, zodat een stage waarde toevoegt aan beiden.

Hoe bereiken we dit doel

Bij Squire beschikken we over een innovatief platform dat bedrijven en studenten koppelt op basis van gedeelde interesses en doelstellingen. Hierdoor kun je ervan verzekerd zijn dat je alleen die bedrijven of studenten ontmoet die dezelfde reis als jij willen maken. Bij Squire gaat het niet alleen om het vinden van een stage, maar om het vinden van de perfecte match voor een gedeelde reis naar succes. Samen bouwen we aan de toekomst van stages in België en veranderen we de manier waarop studenten en bedrijven samen groeien.

Ontmoet onze squires

Zaakvoerder Squire

Nour-Saïd Sebaoui

Founder & Zaakvoerder

Laurent Janssens

Laurent Janssens

Project manager

Kristel Pire

Kristel Pire

Software engineer

Ivan Janssens de Varebeke

Ivan Janssens de Varebeke

Software engineer

Vincent Verbist

Vincent Verbist

Commercieel manager